Despre noi

Compania WORM se ocupă, din anul 2005, exclusiv de comercializarea produselor necesare confecţionării tâmplăriei termopan atât din aluminiu dar mai ales din P.V.C.

Din anul 2007 WORM a stabilit un parteneriat puternic cu producătorul profilelor VIVA-PLAST, în urma căruia în anii care au urmat WORM a ajuns unul din cei mai puternici distribuitori de profile PVC low-cost din ţară.

În afară de produsul principal PVC VIVA-PLAST, comercializăm profile pvc BAUFEN, profile din Aluminiu produse de VIVA ALUMINIUM SYSTEMS, dar si de DELTA ALUMINIU, feronerie VORNE , feronerie G-U, paneluri pentru uşi produse de PANEL LAND, feronerie pentru aluminiu RAGNI, toată gama completă de mânere pentru fereastre şi uşi, paneluri ornamentale pentru uşi A PANEL dar si DRUPANEL, toate tipurile de armături pentru profilele VIVA-PLAST cât şi multe alte produse destinate confecţionării si montării tâmplăriei termopan.

Pentru a mari portofoliul de produse, firma noastra pune in vanzare din aceasta primavara, placi bond in diferite variante de culori si balustrade din aluminiu cu toate accesoriile aferente.

Datorită seriozităţii cu care am tratat această activitate, WORM a reuşit să  stabilească o relaţie puternică cu clienţi din zona Prahova, Cluj şi Dâmboviţa - unde funcţionează cu patru puncte de lucru ( in Ploiesti doua depozite, unul in Cluj si unul in Targoviste) - cât şi cu clienţi puternici din ţară (din zonele Târgu Mureş, Odorheiu Secuiesc, Petrosani, Sebes).

În urma rezultatelor financiare foarte bune, înregistrate în ultimii ani, societatea noastră a finalizat o investiţie de peste 400.000 euro, constand într-o hală de depozitare cu birouri, la Târgovişte în care ne desfăşurăm activitatea de la sfârşitul anului 2013, situata pe str. Laminorului, Nr.64.