Feronerie G-U

De peste un secol ne ocupăm de produse și tehnologii pe care în ziua de astăzi cei mai mulți oameni le folosesc ca pe niște lucruri firești în viața de zi cu zi și a căror importanță complexă de regulă nici nu o percep în mod conștient. În calitate de proiectant și producător, vă oferim soluții de sistem pentru deschiderea și mișcarea, închiderea și încuierea ferestrelor și ușilor, precum și pentru un management al clădirilor funcțional și în condiții de siguranță.

După o istorie de succes de peste 100 de ani, Gretsch-Unitas este unul dintre furnizorii de frunte în domeniul tehnologiei ferestrelor și ușilor, sistemelor de acces automate și sistemelor de management al clădirilor. La noi găsiți nu numai un sortiment complet, pornind de la feroneria de ferestre pentru locuințe unifamiliale și terminând cu sisteme de management al clădirii. Vă stăm cu plăcere la dispoziție și dacă aveți nevoie de un proiectant de sistem sau de o certificare CE.

Grupul de întreprinderi Gretsch-Unitas constă din peste 50 de societăți de producție și desfacere răspândite în 35 de țări. Sub prestigioasele mărci internaționale GU (feronerie pentru con­strucții), BKS (broaște, sisteme de închidere) și FERCO (feronerie pentru con­strucții).

În cadrul diviziilor sale de tehnologie pentru uși și respectiv pentru ferestre, sisteme de acces automate și sisteme de management al clădirilor, grupul produce și distribuie circa 30.000 de articole care pot fi ușor combinate între ele. Având aproximativ 3.700 de angajați și o tradiție de peste un secol, Grupul GU produce nu numai articole individuale, ci și soluții personalizate complete pentru proiecte de mare anvergură. Împreună cu arhitecții, proiectanții și producătorii de profile făurim o îmbinare armonioasă între arhitectura vizionară și tehnica inovatoare.

Astăzi, de conducerea întreprinderii de familie fondate în anul 1907 de Viktor Gretsch se ocupă frații Julius și Michael von Resch.

CLICK AICI pentru accesarea catalogului de produse