Profile VIVA Plast

Profilele pvc VIVA PLAST se produc atat in varianta de 3 si 4 camere cat si in varianta PREMIUM 5 camere de izolare.

            Pentru varianta de 3 si 4 camere se poate folosi geam dublu de 24mm, iar pentru varianata de 5 camere se foloseste atat geam de 24mm cat si geam de 32 mm. In oricare din variante sistemul creat asigura o buna izolare termica si fonica.

Pentru toate seriile de profile garnitura vine montata direct pe profil si este de culoare gri pentru profilul alb si neagru pentru profilul color.

            Culorile aflate permanent pe stoc sunt: alb, stejar auriu, mahon, venghe si nuc.

            Profilele VIVA PLAST sunt fabricate cu tehnologie de ultima generatie. Extruderele sunt produse de firma Greiner si matritele profilelor sunt produse de KraussMaffei.

            Varietatea profilelor da frau liber imaginatiei designerilor de interior si paletarul vast de culori poate satisface orice preferinta.

            De asemenea pentru anumite proiecte putem livra intr-un termen foarte scurt profile infoliate pe interior sau exterior cu orice culoare si orice tip de garnitura doreste clientul.

Alăturat găsiţi desenele principalelor elemente ale sistemului VIVA-PLAST iar pentru profesionişti vă rugăm să descărcaţi catalogul complet.

 

Cu sistemul de 3 şi 4 camere profilele VIVA Plast asigură căldură şi termoizolaţie şi în condiţii extreme.

Garnitura T.P.V si geamul dublu de 24mm create la standarde europene oferă o bună izolare termică si fonică

Profilele VIVA Plast sunt fabricate cu extrudare GREINER şi mastriţe KLAUS de ultimă generaţie - lideri europeni în proiectarea şi fabricarea profilelor din P.V.C.

Varietatea profilelor va da frâu liber imaginaţiei designerilor de interior. Paletarul foarte vast de culori poate satisface orice preferinţe.

Profile 3/4 camere

Profile 5 camere

Pentru cunoscatori: Catalogul COMPLET